BOATHOUSE Tax Consultancy

Fiscaal vastgoedadvies

Over ons

BOATHOUSE Tax Consultancy is opgericht door dr. A (Aad) Rozendal. Hij is gespecialiseerd in fiscale advisering bij vastgoed. In dat kader richt hij zich met name op bedrijfsopvolging en vastgoed, vastgoedtransacties, structureren van vastgoedfondsen en projectontwikkeling. Hij is co-auteur van twee standaardwerken over fiscale aspecten van vastgoed, te weten 'Wegwijs in de overdrachtsbelasting' en 'Compendium Fiscaliteit & Vastgoed'.   

Aad Rozendal studeerde fiscale economie aan Tilburg University. Aan dezelfde universiteit is hij 2014 gepromoveerd op het proefschrift 'Het begrip 'belang' in de Nederlandse belastingwetgeving'. In 2006 behaalde hij de postdoctorale studie Europese Fiscale Studies (EFS) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 Aad Rozendal was ruim tien jaar werkzaam bij de Real Estate Group van PwC te Amsterdam. Thans is hij als extern wetenschappelijk adviseur verbonden aan Bureau Vaktechniek van RSM Netherlands Belastingadviseurs N.V. en als docent en extern adviseur aan FBN Juristen. Tevens is hij als docent werkzaam bij de leerstoelgroep belastingrecht van de Universiteit van Amsterdam en werkzaam bij het Amsterdam Center for Tax Law (ACTL). 

Vanaf 2009 is Aad Rozendal docent bij de postdoctorale beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB). Daarnaast maakt hij sinds 2015 deel uit van de hoofdredactie van Fiscale Berichten voor het Notariaat (FBN) en het Nederlands Tijdschrift Fiscaal Recht (NTFR). Voorts is hij vaste medewerker van het tijdschrift NTFR-Beschouwingen, alsmede annotator bij FED Fiscaal Weekblad (FED). Tevens is hij bewerker van de Nederlandse Documentatie voor Fiscaal Recht (NDFR), onderdelen Belastingen van rechtsverkeer en Vennootschapsbelasting.