Advies

BOATHOUSE Tax Consultancy ondersteunt en adviseert cliënten met specifieke fiscale kennis en expertise die is toegesneden op vastgoed. Met fiscaal advies worden vastgoed gerelateerde fiscale vraagstukken opgelost.

Advisering aan vastgoedpartijen

De fiscale aspecten van vastgoed zijn van groot belang voor familiebedrijven en vastgoedpartijen. Voor vastgoed gelden namelijk specifieke fiscale bepalingen en leerstukken. Denk aan de heffing van btw en overdrachtsbelasting bij vastgoedtransacties of de fiscale aspecten rondom de overdracht van familiebedrijven met vastgoed. Dergelijke fiscale aspecten vragen om specifieke kennis en expertise die is toegesneden op vastgoed. BOATHOUSE Tax Consultancy zet specialistische fiscale kennis in om vastgoed gerelateerde fiscale vraagstukken op te lossen.

BOATHOUSE Tax Consultancy voorziet cliënten van fiscaal advies. Belangrijke voorbeelden zijn fiscaal advies en begeleiding bij bedrijfsopvolgingstrajecten voor vastgoedfamiliebedrijven, inclusief het geven van advies, het voeren van onderhandelingen met de belastingdienst en eventueel het voeren van een gerechtelijke procedure. Cliënten van BOATHOUSE Tax Consultancy zijn vastgoedfamiliebedrijven, particuliere investeerders in vastgoed, vastgoedinvesteerders, vastgoedfondsen en projectontwikkelaars.

Fiscaal advies, BOATHOUSE Tax Consultancy

Cliënten van BOATHOUSE Tax Consultancy zijn vastgoedfamiliebedrijven, vastgoedinvesteerders, vastgoedfondsen en projectontwikkelaars.

Specialistisch advies overdrachtsbelasting, BOATHOUSE Tax Consultancy

Specialistisch advies overdrachtsbelasting

Aad Rozendal is onder andere gespecialiseerd in de overdrachtsbelasting. Hij heeft tal van publicaties over de overdrachtsbelasting op zijn naam staan. Aad wordt dan ook regelmatig ingeschakeld voor het geven van advies of een second opinion over de overdrachtsbelastingaspecten van vastgoedtransacties. Niet alleen vastgoedinvesteerders maar ook andere belastingadvieskantoren en notariskantoren maken regelmatig gebruik van de expertise van Aad op dit terrein.

Advisering aan andere dienstverleners

BOATHOUSE Tax Consultancy werkt op regelmatige basis voor andere zakelijke dienstverleners (zoals belastingadvies- of accountantskantoren, notariskantoren en advocatenkantoren) die behoefte hebben aan fiscaal advies of een second opinion bij complexe vraagstukken rondom vastgoed. Ook staat BOATHOUSE Tax Consultancy andere zakelijke dienstverleners bij in discussies met de Belastingdienst of in een procedure.

Fiscaal advies andere dienstverleners, BOATHOUSE Tax Consultancy
Contact

Indien u vragen heeft over de fiscale aspecten van vastgoed of behoefte heeft aan een advies in een concrete casus, dan kunt u een mail sturen of bellen.

Boathouse Tax Consultancy

Zijpendaalseweg 47
6814 CC, Arnhem

T +316 12 92 88 34
rozendal@boathousetax.nl