Over ons

Aad Rozendal is gespecialiseerd in fiscale advisering bij vastgoed. Het streven is om de fiscale vaktechniek en de wetenschap te combineren met een pragmatische en cliëntgerichte aanpak.

Over Boathouse Tax Consultancy

BOATHOUSE Tax Consultancy is opgericht door dr. Aad Rozendal. BOATHOUSE Tax Consultancy is een niche kantoor, gespecialiseerd in het geven van specialistisch fiscaal advies bij vraagstukken rondom vastgoed, onder andere op het gebied van de overdrachtsbelasting. Het streven is om een wetenschappelijke benadering te combineren met een pragmatische en cliëntgerichte aanpak. De focus ligt met name op bedrijfsopvolging en vastgoed, vastgoedtransacties, structureren van vastgoedfondsen en projectontwikkeling. De werkzaamheden van BOATHOUSE Tax Consultancy bestaan uit het geven van advies, voeren van discussies met de Belastingdienst en het voeren van gerechtelijke procedures. Daarnaast verzorgt BOATHOUSE Tax Consultancy cursussen en lezingen over diverse fiscale vastgoedonderwerpen.

“Het bepalen van de fiscale positie van vastgoedinvesteerders kan een complexe aangelegenheid zijn. Ik zie het als mijn missie om vastgoedinvesteerders daarbij zo goed mogelijk te helpen bij het voorkomen of oplossen van fiscale problemen. Het belang van mijn cliënten staat daarbij uiteraard voorop.”

-Aad Rozendal

Aad Rozendal, BOATHOUSE Tax Consultancy
BOATHOUSE Tax Consultancy

Aad Rozendal

  Aad Rozendal studeerde fiscale economie aan Tilburg University. Aan dezelfde universiteit is hij 2014 gepromoveerd op het proefschrift ‘Het begrip ‘belang’ in de Nederlandse belastingwetgeving’. In 2006 behaalde hij de postdoctorale studie Europese Fiscale Studies (EFS) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

  Aad Rozendal was ruim tien jaar werkzaam bij de Real Estate Group van PwC te Amsterdam. Thans is hij als extern wetenschappelijk adviseur verbonden aan Bureau Vaktechniek van RSM Netherlands Belastingadviseurs N.V. en als docent en extern adviseur aan FBN Juristen. Tevens is hij als docent overdrachtsbelasting werkzaam bij de Master Notarieel Recht aan de Universiteit Leiden.

  Aad Rozendal vervult daarnaast de volgende nevenactiviteiten:

  • Docent bij de postdoctorale beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).
  •  Lid van de hoofdredactie van Fiscale Berichten voor het Notariaat (FBN)
  • Lid van de hoofdredactie van Weekblad voor Privaatrecht Notariaat en Registratie (WPNR)
  • Lid van de hoofdredactie van de kennisbanken Inkomstenbelasting en Overdrachtsbelasting van NLFiscaal
  • Co-auteur van het boek ‘Wegwijs in de overdrachtsbelasting’
  • Co-auteur van het boek ‘Hoofdzaken Fiscaliteit & Vastgoed’
  Contact

  Indien u vragen heeft over de fiscale aspecten van vastgoed of behoefte heeft aan een advies in een concrete casus, dan kunt u een mail sturen of bellen.

  Boathouse Tax Consultancy

  Zijpendaalseweg 47
  6814 CC, Arnhem

  T +316 12 92 88 34
  rozendal@boathousetax.nl